Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
25 nov.

Gemeente Den Haag op Hoplr!

Goedemiddag buurtbewoners, leuk jullie hier te ontmoeten! Hoplr is intussen al even actief in jullie buurt. Het is interessant om te zien dat er in Houtwijk al meer dan 300 huishoudens aangesloten zijn bij dit buurtnetwerk.

Hoe meer deelnemers, hoe interessanter voor jullie buurt. Aarzel dus niet om je buren, vrienden en familie aan te spreken die ook in het gebied van het buurtnetwerk wonen. Je kunt hen uitnodigen via het platform zelf.

De gemeente Den Haag gaat het platform ook gebruiken om een wijkagenda te maken. In deze agenda staan de belangrijkste verbeterpunten en kansen tot 2025 voor een mooier en socialer Houtwijk. Jij weet namelijk wat nodig is om Houtwijk te verbeteren. Deze agenda wordt gemaakt door jou, bewoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen. Samen bepalen wij welke thema’s prioriteit hebben de komende vier jaar. De gemeente gaat in een aantal rondes vragen stellen om te kijken hoe we van Houtwijk een prettigere buurt kunnen maken. Je hoort hier vanzelf meer over via Hoplr.

_Wij wensen jullie nog veel Hoplr-plezier! _

Bedankt
6

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Houtwijk
6 vind-ik-leuks
9 reacties